2021-04-21 07:49:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Új barátságot köthetsz, ami akár életre szóló szövetség lesz

Napi horoszkóp április 21-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ez az időszak a felfordulás, a bizonytalanság jegyében telik, amikor semmit nem látsz tisztán. A magánéletedben is sok a bizonytalanság. Ebben az is közrejátszik, hogy lázadsz a megszokás ellen, s közben a körülmények miatt nem tudsz stabil pontokat kialakítani magad körül.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Végre elcsitul otthon a vihar, amit nem annyira a partnered szított, mint inkább saját bizonytalanságod. Ne az ismerősök pletykájára vagy furcsa híresztelésekre hallgass, hanem a szívedre.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A kollégákkal való viszonyod valóban erős hatással van a végzett munka minőségére, sőt a mennyiségére is, és rámenős munkatársaid könnyen kihasználhatnak. Elismerésre vágysz, a párkapcsolatban is ezért veted alá magad a párod akaratának – ne tedd! Őszintén szeret téged a másik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Arra kellene koncentrálnod, hogy a már jól működő pozícióidat erősítsd, és egyelőre ne kezdj semmi újba. A bolygók befelé fordulásra, önelemzésre késztetnek. Ha rájössz, merre tovább, megújulnak energiáid.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A konkurenciaharc miatt nem szabad elkeseredni, inkább mozgósítsd a tartalékenergiáidat is, és győzni fogsz. Ez a szakmai siker újra biztonságot teremt, és nagyon kedvezően hat a magánéletedre is, mert végre visszanyered optimizmusodat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kicsit nehézkes a mai nap. A pontosság azonban hozzá tartozik a lényedhez, ezért minden mást félre teszel, még a párodat is hanyagolod, amiből - szerencsére - csak átmeneti mosolyszünet kerekedhet.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nem szégyen az, ha mások elképzeléseit hasznosítod a munkában, sőt, az sem baj, ha a magánéletben követed a másoknál már jól bevált lépéseket. Arra viszont ügyelj, hogy ne kényszer alatt lépj, csak a saját akaratodból cselekedj!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Lehet, hogy a ma elért siker most nem pénzt, inkább szakmai-erkölcsi elismerést hoz, de hosszú távon ez jobban kamatozik, mert olyan hírnevet teremt, ami később pénzre is váltható. Új barátságot köthetsz, ami akár életre szóló szövetség lesz.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A bolygók üzenete szerint az esetleges anyagi akadályokat le tudod győzni. Lehet, hogy a vártnál nehezebben és lassabban, de sikerül megoldást találnod ezekre.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nem veszed jó néven, még a barátaidtól sem, hogy beleszóljanak az elképzeléseidbe. Ne csodálkozz, ha majd adott esetben sértődötten ők is nemet mondanak, és nem segítenek magánéleti gondjaid megoldásában.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A bolygók szerint változtathatsz munkahelyet, kipróbálhatod magadat egy új területen. Lehet, hogy egy váratlan (ám nagyon kellemes!) fejlemény miatt teljesen át kell szervezned az életedet.


Halak: II. 19. - III. 20.

Változás várható a főnökök, szakmai vezetőik soraiban, s ez természetesen hatással lesz további terveidre. Ha meg tudod értetni a kollégáiddal, hogy egységben az erő, akkor nyertesként zárhatjátok az elmúlt idők miatti feszült helyzetet.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: